martes, 3 de agosto de 2010

PREMIO? ESTO ES UN PREMIAZO!

Ai que plaer ! No sé com definir ! Doncs encara que no actualitzo ( he, he ) em dedico , dia sí - dia també , a revisar els blocs de moltes de vosaltres , a aprendre mirant. I la veritat és que en la meva memòria de favorits tinc en el número u del que jo anomeno BLOCS DE GENT el de Alicia. ¡ i com m'enrotllo per dir que m'ha fet muuuuuuuuucha il.lusió que m'hagi afegit a aquesta llista de Blocs Amigables .

Que sí , noia, que sí, que coses així la emocionen a una. Moltes gràcies . I com no puc trencar la tradició, vaig a seguir amb ella :

El missatge del premi diu així :


" A través d' aquesta etiqueta són recompensats els bloggers que transmeten valors culturals , ètics , literaris , personals, etc .
Que, en definitiva , demostren la seva creativitat pel pensament viu que es manté intacte i és una de les seves cartes , entre les paraules i les imatges.
Aquests segells es van crear amb la intenció de promoure la companyonia entre els bloggers, una forma de mostrar afecte i reconeixement del treball, que afegeix valor a la web , de bones maneres de qualsevol persona que rep el premi. "

Les regles del premi - joc són les de passar-s'ho a 10 blocs més. No sé si ho haureu rebut abans ja ( segur que sí ) , però com ara em toca a mi , ja ho vaig a enviar de totes maneres als següents blocs :

1. a Maica, Perquè ha estat una persona que m'ha ensenyat molt i segueixo aprenent molt d'ella en els seus blocs.

2. a Laura, perquè encara que no compartim l'afecte als gats ( jo prefereixo els gossos ) m'encanta seguir a través del seu bloc.

3. a Esther i companyia, per organitzar Fem Scrap .

4. a Ruth, ¡ perquè ella ho val !

5. a Mireia Sala, perquè encara que no ho sàpiga, també m'està ensenyant moltes cosetes .

6. a Mónica, Perquè em sembla molt tendra ( aquesta és la meva sensació )

7. a Roser , Isabel i Miriam, Perquè tenir un bloc entre tres em sembla d'allò més difícil, i es surten bé !

8. a Marian, Perquè és una àvia amb molta marxa

9. a Carmen, Perquè segueixo sense haver fet un dels seus cursos d'enquadernació i tot amb les ganes que tinc des FEM Scrap !

10. a totes les novelles com jo, perquè segueixin actualitzant (gràcies Alícia ) .

2 comentarios:

  1. de res noia!!!!! fa il-lusió però és put....da haber d'escollir i escriure, oi??? jijijijiii!!!!! bien! ara ja has actualitzat!!!!

    ResponderEliminar